Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

SMV Manifest: Næste Kickstart foregår 20. september

Forleden holdt vi første SMV Manifest Kickstart, og det var en succes.

Af: Brugernavn

Den 24. maj afholdt vi for første gang i KA’s historie SMV Manifest Kickstart.

Kickstart er for alle medlemmer i KA og KA Pleje, som har tilsluttet sig SMV Manifestet for Samfundsansvar og Bæredygtighed, og som ønsker at få helt konkret viden, inspiration og netværk til, hvordan man som SMV’er kan arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed.

Dagens intense program bød på oplæg fra både KA, Erhvervshus Midtjylland, Miljørent ApS, Spar Nord og Erhvervsskolen Vestjylland – som på hver deres måde og med hver deres vinkel fortalte om, hvorfor og hvordan man helt konkret kan arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed.

Målt på de efterfølgende evalueringer, så fik alle deltagere – på trods af, at de var forskellige steder på den bæredygtige rejse – konkret viden og inspiration med hjem, som de kan bruge i deres arbejde med at fremtidssikre deres virksomhed.

Næste SMV Manifest Kickstart afvikles den 20. september – du kan se mere og tilmelde dig på www.smv-manifest.dk/kickstart

Vil I vide mere om SMV Manifestet, så læs mere på www.smv-manifest.dk eller kontakt udviklingskonsulent Martin Ramlov på martin@ka.dk

Del denne artikel: