Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Webinar: Bliv klogere på overenskomstens lønbegreber

KA afholder den 1. juni kl. 11 et gratis webinar for vores medlemmer om løndele.

Af: Brugernavn

På webinaret, der er gratis for medlemmer af KA, kommer vi blandt andet ind på mindstelønninger, personlig løn, bruttoløn, jobløn samt overenskomsttillægget. Foto: Colourbox

Den tværfaglige overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus opererer med en række lønbegreber og måder at sammensætte lønnen på.

Det giver dig fleksibilitet som arbejdsgiver og mulighed for at tilpasse aflønningsformen til den enkelte medarbejders ønsker og virksomhedens behov – uden ekstra administrationsarbejde.

For at klæde dig på til at kunne navigere i de forskellige lønbegreber i overenskomsten, afholder KA den 1. juni kl. 11.00 vores næste webinar i rækken – denne gang om løndele.

Det er gratis at deltage og webinaret tager højest én time.

Emner på webinaret

På webinaret kommer vi blandt andet ind på mindstelønninger, personlig løn, bruttoløn, jobløn samt overenskomsttillægget.

Begreberne bliver forklaret med eksempler, og du vil få en forståelse for, hvornår det for eksempel kunne være hensigtsmæssigt at fastsætte lønnen som en bruttoløn eller at ansætte en medarbejder på jobløn.

Vi glæder os til at se dig. Vi håber, at det bliver muligt – ligesom med de tidligere webinarer – at lægge webinaret online efterfølgende, så du kan se det, hvis du er forhindret i at deltage den 1. juni.

Del denne artikel: